Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dio Zagreba bez grijanja

VIDEO Pukla cijev s toplom vodom, građani bijesni u hladnim stanovima: "Vani je je**nih 6 stupnjeva, a mi nemamo grijanje"

Aktualno Galerija Puknuće vrelovoda u Zagrebu - 1 Puknuće vrelovoda u Zagrebu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Puknuće vrelovoda u Zagrebu - 10 Puknuće vrelovoda u Zagrebu - 10 Foto: DNEVNIK.hr Puknuće vrelovoda u Zagrebu - 8 Puknuće vrelovoda u Zagrebu - 8 Foto: DNEVNIK.hr Puknuće vrelovoda u Zagrebu - 4 Puknuće vrelovoda u Zagrebu - 4 Foto: DNEVNIK.hr +5 Puknuće vrelovoda u Zagrebu - 3 Galerija 1/10 >>
Na zagrebačkim Srednjacima pukla je toplovodna cijev. Građani su se u utorak ujutro budili uz hladne radijatore.

Dio zapadnog Zagreba u utorak ujutro je bez grijanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Puknuće magistralnog vrelovoda Pet naselja u Zagrebu danima bez tople vode: Bandić poručio da mu je žao i da rješavanje problema nije u nadležnosti Grada Slika nije dostupna Nema ni tople vode FOTO Puknuo vrelovod na Trešnjevci, tisuće Zagrepčana bez grijanja

Zbog sanacije puknuća vrelovoda naselja Staglišće, Gajevo, Jarun, Gredice i Vrbani privremeno će biti bez isporuke toplinske energije od 12. listopada u 6 sati ujutro do 13. listopada ujutro, poručuju iz HEP Toplinarstva.

Iz zagrebačke policije su potvrdili da imaju dojavu o puknuću vrelovoda. Radi se o raskrižju ulica Braće Domany i Horvaćanske, navode u policiji.

DNEVNIK.hr neslužbeno doznaje kako se očekuje da bi radovi na sanaciji mogli biti gotovi do ponoći te da ovo puknuće nema veze s izmjenama cijevi koje su se odvijale ovo ljeto. Radi se o puknuću magistralnog vrelovoda, doznajemo na terenu.

Grijanje na Srednjacima trebalo bi biti stabilno, problemi koji su se ujutro pojavili s grijanjem u Braće Domany uzrokovani su puknućem vrelovoda. Toplana zbog toga nije mogla pokrenuti pogon. To bi trebalo biti stabilizirano.

U istom kvartu još jedno puknuće cijevi

Neslužbeno doznajemo i da je u istom kvartu još jedno puknuće cijevi, koje isto tako nema veze s novim cijevima, što radnicima HEP Toplinarstva stvara dodatne probleme jer moraju kopati na dvije lokacije.

Nadaju se da će puknuće od jutros sanirati tijekom dana, no zasada se još ne zna koliko je oštećenje na cijevi, s obzirom na to da ona prolazi ispod debele betonske ploče. Inače, ova magistralna cijev nije bila predviđena projektom za zamjenu ove godine.

"Kod Braće Domany 8 je pukla cijev, voda šiklja van", "Jutros sam vidjela da je pukla cijev vruće vode, stajala policija i dečki pumpaju vodu", "Možda nam ostave tih par gejzira da se dođemo grijati kad već plaćamo", "Vani je je**nih 6 stupnjeva, užasno je hladno, a mi nemamo grijanje", komentari su građana s tog područja koje su napisali grupi Moji Srednjaci na Facebooku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene