Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraća se u Njemačku

HDZ prodao blindirani BMW, izgubili 2 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ se riješio jednog problema. Prodali su svoj luksuzni blindirani automobil koji je HDZ nabavio početkom godine, a u njemu se vozio Ivo Sanader. Taj auto HDZ je preuzeo krajem 2008., kada se kriza nazirala, a stajao je četiri milijuna kuna.

Nakon izbijanja afere Sanader se prestao voziti u njemu i najavio prodaju. Auto se vraća u Njemačku, a u cijeloj transakciji HDZ je izgubio. 'On je zapravo vraćen proizvođaču, napravljena je i procjena od strane neovisnog sudskog vještaka, auto je s obzirom na amortizaciju i na oštećenje koje je imao procijenjen na oko milijun i pol kuna. Oko dva milijuna kuna sredstva su koja su vraćena ili uplaćena u državni proračun, a ona razlika je negdje oko 600 tisuća kuna. Dakle, HDZ još jednom transparentno je prikazao sve ono što se događalo oko automobila,', rekla je Sunčana Glavak, glasnogovornica HDZ-a.

Pročitajte i ovo Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga" Dražba vozila javna dražba Auto za 100 eura? Država se rješava svojih starih vozila, ima motora, kombija, kamion...

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene