Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dao je i zanimljivo objašnjenje

HDZ-ov šef Agencije za plaćanja u poljoprivredi uhvatio ženu za stražnjicu pa od muža zaradio šaku u glavu? Stigla i reakcija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Antun Vujić izazvao je incident na Sajmu poduzetništva u Virovitici. O tome se oglasila i Agencija.

Ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Antun Vujić, na Sajmu poduzetništva u Virovitici u alkoholiziranom stanju uhvatio je za stražnjicu suprugu člana organizacijskog tima sajma.

Ovaj ga je nakon toga udario šakom i srušio na pod. Incident se dogodio prošlog petka, 2. rujna u večernjim satima, piše Telegram.

Navodno je od udarca Vujić počeo krvariti. Otišao je u bolnicu, u kojoj je rekao liječnicima da je pao, nakon čega je liječnik o tome poslao obavijest policiji.

Potvrdio incident

Antun Vujić za Telegram je potvrdio da je bio incident, ali nije otkrio detalje.

"Ne znam tko me i zašto udario. To je bilo izvan mog radnog vremena", rekao je Vujić. Kazao je i kako je imao krvarenje iz nosa, a da je pri padu u nešto udario te da je zvao hitnu pomoć kada je došao k sebi. 

"Nisam vozio pijan i ne smatram to nekim osobitim događajem i ponavljam, uopće ne znam kako sam se našao u toj situaciji niti tko me i zašto udario izvan prostora sajma", rekao je Vujić.

Na čelo Agencije došao u siječnju ove godine

Vujić je član HDZ-a, a na mjesto ravnatelja Agencije došao je 2. siječnja ove godine. Do tada je bio zamjenik ravnateljice Agencije Matilde Copić.

Prije toga bio je voditelj podružnice Virovitičko-podravske županije Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

U njegovu životopisu stoji kako dolazi iz Slatine, grada u Virovitičko-podravskoj županiji, da je po zanimanju diplomirani inženjer poljoprivrede te da ima veliko iskustvo rada u poljoprivredi i fondovima Europske unije. 

Inače, ovogodišnji, jubilarni 25. Viroexpo otvorio je premijer Andrej Plenković.

Oglasila se Agencija

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju opovrgnula je u srijedu medijske napise o navodnom incidentu njezina ravnatelja Antuna Vujića prošlog tjedna u Virovitici, ustvrdivši da je Vujića napao nepoznati počinitelj, zbog čega je zatražio liječničku pomoć.

Ravnatelj Vujić je 2. rujna sudjelovao na sajmu Viroexpo 2022. i svečanoj sjednici Županijske skupštine u povodu Dana Virovitičko-podravske županije.

Tom prigodom ga je u večernjim satima napao nepoznati počinitelj pa je zatražio liječničku pomoć, no nije ozlijeđen, priopćila je Agencija.

"Ističemo da ravnatelj Vujić ni na koji način nije izazvao incident, a osobito se nije neprimjereno i nedolično ophodio prema ikome od prisutnih", dodaje se u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene