Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ:

'Milanović pokušava zadržati vlast da bi spriječio istrage'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Milanović pod svaku cijenu i svim sredstvima pokušava zadržati vlast ne bi li spriječio istrage o brojnim nezakonitim radnjama, stoji u priopćenju HDZ-a.

Hrvatska demokratska zajednica ustvrdila je u priopćenju objavljenom u petak navečer, da predsjednik Socijaldemokratske partije Zoran Milanović tajnim razgovorima, ucjenama i trgovinom mjestom predsjednika Sabora pokušava zadržati vlast ne bi li spriječio istrage o brojnim nezakonitim radnjama, te pozvala DORH i USKOK da o tim nezakonitostima provedu istragu.

Zoran Milanović je najprije pokušao izazvati raskol u Mostu tajnim razgovorima pod okriljem noći, potom je putem posrednika ucjenjivao pripadnike nacionalnih manjina u namjeri da mu osiguraju novi mandat, a sada za svoj osobni račun pokušava trgovati mjestom predsjednika Sabora, navodi se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Presica Možemo! - 12 IZ MINUTE U MINUTU Benčić otkrila prve poteze ako postane premijerka

ODBIO POZIRATI S PREDSJEDNICOM 'Fotografirat ćemo se kad sastavim Vladu'

'Zoran Milanović pod svaku cijenu i svim sredstvima pokušava zadržati vlast ne bi li spriječio istrage o brojnim nezakonitim radnjama u Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom, nerazjašnjenim isplatama novca u HZZO-u koje posljednjih dana otkrivaju nalazi državne revizije, zlouporabi policijskog USKOK-a, upletenosti svoga brata Krešimira u nezakonite radnje s državnim institucijama i brojnim drugim kriminalnim radnjama svoje Vlade.

Pozivamo DORH i USKOK da temeljem negativnih nalaza državne revizije provedu istragu o svim navedenim slučajevima i zaštite državnu imovinu koja je vlasništvo svih hrvatskih građana', navodi se u priopćenju koje je potpisao glasnogovornik Hrvatske demokratske zajednice Ivan Jabuka. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene