Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Raspišite izbore što prije'

HDZ formirao izborni stožer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ je formirao svoj izborni stožer, a direktorica kampanje bit će gradonačelnica Knina Josipa Rimac.

Predsjedništvo HDZ-a danas je donijelo odluke oko formiranja izbornog stožera. Direktorica kampanje najveće oporbene stranke bit će gradonačelnica Knina Josipa Rimac, a uz predsjednika strankeTomislava Karamarka čelni ljudi stožera su Milijan Brkić i Tomislav Čuljak.

Pročitajte i ovo Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

Karamarko: Ne želimo ostati na vlasti tako da varamo narod, kao što to danas ovi čine

Gospodarski program bit će objavljen krajem lipnja, obećava Karamarko, a što se tiče krajnjeg rezultata izbora cilja na dvotrećinsku većinu. Pitanje je samo kada će izbori.

'Neka odgovorna vlast, ako je odgovorna, objavi kad će biti izbori. Ako nemamo tu razinu političke kulture i međustranačkog ophođenja i komunikacije s drugim strankama, mislim da je vlast odgovorna prema građanima, a građani napokon moraju znati kad će biti izbori', kaže Karamarko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene