Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Magla smanjuje vidljivost

HAK: Tijekom dana očekuje se pojačan promet na određenim autocestama

autocesta
autocesta Foto: Marko Todorov/Cropix
Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a tijekom dana očekuje se i na autocestama A1 Zagreb - Ploče - Karamatići, A6 Rijeka - Zagreb, A7 Rupa - Rijeka, Istarskom ipsilonu, otoku Krku i Krčkom mostu, većini cesta u priobalju i Jadranskoj magistrali, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Na Jadranskoj magistrali pojačan promet posebno se očekuje na dionicama Crikvenica - Novi Vinodolski, Vodice - Šibenik, Split - Omiš - Makarska, Dubrovnik - Cavtat, povremeno u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom.

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti. Na većini cesta vozi se bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi.

Od 17. kolovoza u 7 sati do 21. kolovoza u 22 sata zbog radova na željezničko-cestovnom prijelazu bit će zatvorena državna cesta DC307 u Gornjoj Stubici. Obilazak je: županijska cesta ŽC2224 Gornja Stubica (DC307) - LC22093 (Zagrebačka ulica) - LC22092 Samci (DC307).

Pročitajte i ovo Satelitska snimka Krimskog mosta Uvjereni u pobjedu VIDEO Ovo je trenutak ukrajinskog napada dronom na Krimski most: "Kad je došlo do eksplozije, bili smo sretni i počeli smo si čestitati"

Pojačan je povremeno promet osobnih i teretnih vozila na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom i Srbijom. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene