Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podaci HAK-a

Gužve i kolone na autocestama, promet otežava i jak vjetar: U prekidu i dio pomorskih linija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i u smjeru unutrašnjosti., javlja Hrvatski autoklub.

Po izvješću HAK-a u 9:30, vozi se usporeno na autocesti A1 Zagreb - Split - Ploče u tunelu sveti Rok u smjeru mora vozi se suženim kolnikom, povremeno se usporava između naplate Lučko i čvora Karlovac u smjeru mora te čvorova Sveti Rok i Maslenica u oba smjera.

Pročitajte i ovo Nepovoljni vremenski uvjeti - 2 Zatvorene ceste Iz HAK-a upozoravaju: "Ne krećite na put ako nije nužno, a ako morate pridržavajte se sljedećih savjeta" Ilustracija Poteškoće u vožnji Vrijeme stvara probleme: Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorena A1 kod Svetog Roka

Usporeno se vozi i na autocesti A7 Rupa - Rijeka - Žuta Lokva kolona je pred graničnim prijelazom Rupa u oba smjera, te na Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija.

Vožnja je usporena i na državnoj cesti DC 102 na Krčkom mostu (1. do 4.+ 810 km) povremeno se usporava u oba smjera, na pojedinim dionicama autocesta - u blizini odmorišta te kod ulaza ili izlaza s autocesta, na prilaznim cestama turističkih središta te
na gotovo svim trajektnim pristaništima promet je vrlo gust, na pristaništu Prizna na ukrcaj čeka kolona vozila duga oko 1,5 km.

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A1 Zagreb - Split - Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca i Obrovca), državna cesta DC54 Maslenica - Zaton Obrovački i Paški most (DC106).

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

U prekidu su trajektna linija Sumartin - Makarska i katamaranska linija: Novalja - Rab - Rijeka.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene