Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijerka u Splitu poručuje

'Državne tvrtke nemaju razloga za strah, sve dok rade legalno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor poručila je sa skupa HDZ-a održanog u Splitu kako se niti HAC, HEP i druge državne tvrtke ne trebaju bojati potpisivanja ugovora.

Kosor je poručila kako razloga za strah nema, sve dok se radi legalno i u skladu sa zakonom. Još jednom je podsjetila na uspjehe svoje Vlade te podsjetila prisutne kako su uspjeli zamrznuti proračun u izbornoj godini.

Pročitajte i ovo Ulaz u tunel Objavio HAC Povećava se dopuštena brzina na nekim dionicama autoceste, pogledajte za koliko Radovi na odmorištu Zagreb - 2 Radovi na A3 VIDEO/FOTO Ogromno gradilište kraj Zagreba: Novi kompleks niče na mjestu poznatog odmorišta, doznajemo što će se sve izgraditi

>> Kosor: Nema više slijeganja ramenima odgovornih za trošenje novca

Premijerka je bila puna i političkih poruka te se dotakla i oporbe, točnije 'crvenih', kako je rekla. 'SDP misli kako će im vlast pasti u njedra', rekla je. Za nju pobjeda HDZ-a na izborima nije upitna, što je sa pozornice skupa, povodom 21. obljetnice stranke, i poručila okupljenim stranačkim kolegama i medijima.

'Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što', poručila je. O bivšem premijeru i svojem nekadašnjem šefu Ivi Sanaderu, Kosor niti riječi nije progovorila.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene