Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje na cestama

Velike gužve na cestama: Na zagrebačkoj obilaznici kolona duga 6 kilometara

Gužve kod Lučkog
Gužve kod Lučkog Foto: HAK
Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama te pojedinim autocestama.

"Promet je pojačan posebice na zagrebačkoj obilaznici u smjeru naplate Lučko, autocesti A1 Zagreb - Split - Ploče u smjeru mora, A2 Zagreb - Macelj u smjeru Zagreba te na pojedinim graničnim prijelazima", javlja HAK.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stigli turisti Spašavanje sezone: Gužve na Lučkom i u trajektnim lukama, kolona na Krčkom mostu duga četiri kilometra Slika nije dostupna Zahuktala se sezona Na Lučkom u smjeru Zagreba kolona dva kilometra

Prometna nesreća je na zagrebačkoj obilaznici na mostu Sava, između čvorova Ivanja Reka i Kosnica u smjeru Bregane, pa se vozi usporeno u koloni dugoj oko šest kilometara.

U HAK-u napominju kako se tijekom dana očekuje pojačan promet na autocesti A6 Rijeka - Zagreb, Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija, otoku Krku i Krčkom mostu u oba smjera, Jadranskoj magistrali (DC8), u blizini turističkih središta na obali i pojedinim trajektnim lukama i pristaništima.

"Povremeni zastoji i usporena vožnja mogući su na autocestama u zonama tunela, blizini odmorišta i pred naplatnim postajama, na gradskim cestama i dionicama gdje su u tijeku radovi", dodaje HAK.

Stanje u prometu pratite OVDJE.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene