Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozbiljne optužbe

Grmoja o ostavci ravnateljice USKOK-a: "Neki govore da je željela oprati svoj obraz i pokrenuti istrage protiv Andreja Plenkovića i ministra Banožića"

Nakon što je ravnateljica USKOK-a Vanja Marušić dala ostavku, te nekon obrazloženja ministra Malenice, na sve se osvrnuo i Nikola Grmoja.

Nakon ostavke ravnateljice USKOK-a Vanje Marušić, ministar Ivan Malenica u Dnevniku Nove TV pričao je o mogućim razlozima. Razlozi su neuvjerljivi za šefa saborskog antikorupcijskog vijeća Nikolu Grmoju koji na račun cijelog slučaja iznio prilično ozbiljne optužbe.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV uhićena dvojica Detalji posljednje USKOK-ove akcije: "Sutra najkasnije slijedi ispitivanje" Suđenje braći Mamić i ostalima Nastavlja se Svjedok na suđenju Mamićima: "Odluke o kupnji i prodaji igrača donosio je Zdravko"

"Ovo obrazloženje odlaska je u najmanju ruku bizarno. Prije godinu dana se dogodila nesreća tog njenog vozača i postavlja se pitanje što su radile službe", počeo je Grmoja.

"Neki govore o tome da je Vanja Marušić željela oprati svoj obraz i pokrenuti istrage protiv Andreja Plenkovića i ministra Banožića, čak se govori o tome da je nudila nagodbu Josipi Rimac, ali da je sve to blokirala Zlata Hrvoj-Šipek, pa se možda tražio razlog zbog kojeg bi se Vanju Marušić na neki način pritisnulo i udaljilo sa mjesta ravnateljice USKOK-a.

Nikada nećemo znati prave razloge, ali definitivno puno toga u DORH-u i USKOK-u ne štima i ovo je samo još jedan dokaz tome", zaključio je šef saborskog antikorupcijskog vijeća.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene