Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ali ne istog trenutka...

Grčić: Premijerov put u SAD dobar je povod za ostvarenje projekata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak neće biti održana sjednica Vlade zbog boravka premijera Zorana Milanovića u SAD-u, potvrdio je danas potpredsjednik Vlade Branko Grčić, koji je razgovore premijera s predstavnicima vodećih informatičkih tvrtki u SAD-u ocijenio dobrim inicijalnim povodom za ostvarenje projekata.

Grčić je novinare podsjetio kako Vlada nije zasjedala ni kada je premijer bio na službenom putu u Australiju, koji je trajao nešto duže te je Vlada funkcionirala bez problema.

Pročitajte i ovo Ustavni sud o Zoranu Milanoviću Parlamentarni izbori 2024. Ustavni sud upozorio Milanovića i SDP: ''Možemo poništiti izbore'' Miroslav Šeparović i Zoran Milanović Parlamentarni izbori 2024. Milanović ne odustaje, čeka se Ustavni sud: Danas pada odluka

"Tu su svi potpredsjednici Vlade i nema nikakvih problema oko koordinacije bilo kojeg posla. Jedino ovaj tjedan neće biti sjednice Vlade s obzirom da nema premijera, ali idući tjedan već nastavljamo s redovitim radom", rekao je Grčić na zagrebačkom Mirogoju.

Milanović se sastao s potpredsjednicom Microsofta, oboje zadovoljni

Premijer Milanović boravi u višednevnom posjetu SAD-u u sklopu kojega s čelnim ljudima pet vodećih američkih IT kompanija - Microsoft, Cisco, Oracle, HP i IBM, razgovara o potencijalnoj suradnji. Posjet je dogovoren u suradnji s Američkom gospodarskom komorom.

Grčić kaže kako su ti razgovori "uvijek dobar inicijalni povod da se nešto dobro dogodi". "Naravno da se to neće dogoditi isti tren. Za to treba ipak strpljenja i puno toga se treba posložiti da bi se dogodili značajni projekti koji bi bili vođeni od strane uglednih američkih kompanija", rekao je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene