Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Ne odustaju od rasprava

SDP o Oreškovićevoj prezentaciji: 'Taj papir ni o čemu ne govori. Ni o kakvim reformama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za Dnevnik Nove TV današnju sjednicu Sabora komentirala je SDP-ova Gordana Sobol.

SDP-ova zastupnica Gordana Sobol, za Dnevnik Nove TV rekla je kakva je strategija njihove stranke za ostatak večeri. 'S obzirom da je u trenutku pauze ostalo preko 40 saborskih rasprava, od toga nije većina SDP-ovih, rekli smo svima koji žele nešto pitati, o nečemu govoriti, da zadrže svoje rasprave. 'Možda će par ljudi odustati, ali dio njih će ostati raspravljati. Vidim da će i u drugim klubovima nastaviti raspravljati', rekla je Sobol.

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor Mimo plaće Saborski zastupnici u tri mjeseca potrošili 247.000 eura: Na jedno je otišlo najviše novca Treći dan izvanredne sjednice Sabora Završeno glasanje Teške riječi trećeg dana izvanredne sjednice: "Ako plin ove zime bude jedan cent, ja ću platiti pet eura da se HDZ-ovci ne smrznu"

Kaže i kako je, ukoliko se zasjedanje oduži i nakon ponoći kako će to biti problem Domoljubne koalicije i njihovih partnera.

Smeta im, kaže, što su se pobrkali neki lončići. 'Mandatar je imao prezentaciju, u njoj je posložio ciljeve do kojih bi htio doći. A kako i na koji način bi do njih došao, nije objasnio', rekla je Sobol.

Smatra i kako se na više mjesta poklapaju ovlasti te da su neki ciljevi ostvareni, ne samo u njihovoj vladi nego i u prijašnjim HDZ-ovim vladama. 'Taj papir ni o čemu ne govori. Ni o kakvim reformama', kaže Sobol.

Dodaje i kako su proučili životopise kandidata za ministre te da smatraju kako osobe koje su predložene za ministre moraju znati da je javno sve što su prije ovoga radili. 'Moraju znati da će biti po lupom javnosti i da će se postavljati pitanja', rekla je Gordana Sobol.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene