Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prve reakcije

'Tim's teamu nakon samo dva mjeseca gotovo nitko više ne vjeruje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon objave rezultata Crobarometra u Dnevniku Nove TV, na Facebooku se oglasio Gordan Maras iz SDP-a.

Gordan Maras rezultate mišljenja građana o Vladi koje je istražio Crobarometar, iskoristio je kako bi poslao poruku predsjedniku Vlade Tihomiru Oreškoviću.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nakon objave Crobarometra Plenković komentirao istraživanje Dnevnika Nove TV: ''Kad se HDZ zalaufa, bit ćemo kao zagorski cug'' Crobarometar 25.03.2024. - 2 DONOSI DNEVNIK NOVE TV Novi Crobarometar: Istraživanje otkriva je li Milanović uspio srušiti rejting HDZ-u i koga bi građani radije za premijera

'Najlošija Vlada u povijesti Hrvatske. Oreškoviću vrati se u Tevu. Tim's team-u nakon samo dva mjeseca gotovo nitko više ne vjeruje. Most na 7%, sljedeći mjesec ih prestiže Živi zid. Građani žele nove izbore. Da li će pobijediti ljubav prema foteljama ili će Karamarko i Petrov poslušati želje građana? Što vi mislite?', napisao je Maras na svojoj Facebook stranici.

 

Najlošija Vlada u povijesti Hrvatske. Oreškoviću vrati se u Tevu.Tim's team-u nakon samo dva mjeseca gotovo nitko više...

Posted by Gordan Maras on Saturday, March 26, 2016

 

Podsjetimo, prema danas objavljenom istraživanju Crobarometra, raspoloženje građana Hrvatske skoro tri mjeseca od formiranja nove Vlade sve je pesimističnije.

Hrvatska ide u lošem smjeru, to misli 62 % birača. I taj broj pesimista raste iz mjeseca u mjesec. A zato pada broj optimista i trenutno 24 % birača misli da zemlja ide u dobrom smjeru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene