Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ublažio kritike

Maras: Mi dajemo potporu zaštiti nacionalnih interesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Maras poručio je MOL-u da pokrene investicije u Ini. 'To je puno efektniji način podrške i iskazivanje namjere nego kad nešto kažeš', smatra Maras.

Zoltan Aldott, šef Ine i član MOL-ovog pregovaračkog tima jučer je u razgovoru za Dnevnik Nove TV ponudio hrvatskoj Vladi ruku pomirenja. Aldott tvrdi da MOL želi ostati strateški partner u INI i što prije postići dogovor s Vladom.

Pročitajte i ovo Banski dvori Glas građana Hoće li nova Vlada trajati puni mandat? Građani imaju prilično jasnu procjenu Slika nije dostupna Maras 'oprao' Vrdoljaka 'Tek kad se nešto dogovori onda se to izlaže javnosti, to je politika SDP-a'

Ministar gospodarstva i glavni vladin pregovarač Ivan Vrdoljak izjavu nije želio komentirati. Ministar Gordan Maras ublažio je prošlotjedne kritike kolegi Vrdoljaku koji je najavio da će Vlada otkupiti dionice INE, a MOL-u poručio neka pokrene investicije u Ini.

VIDEO Predsjednik Uprave Ine: Očekujem dogovor s hrvatskom Vladom

'To je puno efektniji način podrške i iskazivanje namjere nego kad nešto kažeš. Dok ne dogovorimo što i kako je moguće realno napraviti mislim da nema potreba da spekuliramo o tome u javnosti. Znači ono čemu daje SDP i cijela Vlada potporu onima koji se time bave je da zaštite nacionalni interes', poručio je ministar Gordan Maras.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene