Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđen ronioc

Gliser bijele boje s bijelom tendom za sunce - Ukoliko ga uočite kod Zadra, prijavite policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ronilac, hrvatski državljanin, pretrpio je po život opasne ozlijede u naletu nepoznatog glisera kod Turnja u zadarskom akvatoriju u subotu popodne, a policija traga za vozačem glisera, priopćili su danas iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Teško ozlijeđeni ronilac trenutačno je hospitaliziran u zadarskoj Općoj bolnici i izvan je životne opasnosti, navodi se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Slika nije dostupna ruski državljanin Nova smrt na moru: Pronađeno tijelo nestalog 49-godišnjeg ronioca

Ozljeđivanje ronioca u moru ispred mjesnoga groblja u Turnju dogodilo se jučer oko 14 sati, a prema izjavama očevidaca zadarskoj Lučkoj kapetaniji, preko ronioca je prešao gliser bijele boje s bijelom tendom za sunce.

Lučka kapetanija Zadar u suradnji sa zadarskom Pomorskom policijom, odmah po dojavi organizirala je potragu za nepoznatim plovilom koje je u trenutku nesreće plovilo iz smjera Biograda prema Zadru, ali ga za sada nije pronašlo.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) je uputila apel svim sudionicima u pomorskome prometu zadarskim arhipelagom da ako imaju saznanja o ovoj pomorskoj nesreći dojave upute u Lučku kapetaniju Zadar - na broj 099 2111 245. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene