Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet na Facebooku

Glavaš o Pupovcu: 'Pogledajte ovu njušku...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi Glavašev status na Facebooku opet je uzburkao javnost.

Službena Facebook stranica Branimira Glavaša opet je uznemirila politički scenu. U jednom jučerašnjem statusu postavljena je slika Milorada Pupovca koja je bila popraćena tekstom: 'Pogledajte ovu njušku i uvijek imajte na umu kako je njegova mržnja prema hrvatskom rodu i državi Hrvatskoj, jedinica mjere zla i zločinačke politike prema vlastitoj domovini...'

 
Ovaj status je neko vrijeme bio pod oznakom 'Sponsored' što zaneči da je njegovo širenje društvenom mrežmom bilo plaćeno'.
 
Pročitajte i ovo Milorad Pupovac, predsjednik SDSS-a Sastavljanje Vlade Pupovac čeka razvoj pregovora s DP-om: "Manjine idu zajedno. Nema cijepanja na podobne i nepodobne" Milorad Pupovac O rezultatima izbora Pupovac: "Duhove koji su pušteni prije izbora treba vratiti u bocu"

Podsjetimo, Glavašev Facebook profil napšao se u centru pažnje i u siječnju kada je objavljena fotografija obješenih ljudi popraćena riječima 'Ne reci lažna svjedočanstva jer stići će te Božja kazna', što su mnogi prokomentirali kao prijetnju svjedocima u postupku protiv Glavaša.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene