Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iako je bila pozvana

Glamour dodijelio nagrade, Kosor se nije pojavila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ugledni časopis Glamour dodijelio je svoju godišnju nagradu Žena godine, a iako je pozvana na prestižnu dodjelu, hrvatska premijerka Jadranka Kosor, nije se odazvala.

Nagrada je posvećena ženama, koje svojim djelovanjem pozitivno utječu na svijet. ove godine, nagrade su dodijeljene uistinu širokom krugu žena, od primjerice, modne dizajnerice Donatelle Versace, do somalske majke i njezine dvije kćeri, koje su liječnice i koje su od svoje farme napravile kliniku i kamp za tisuće izbjeglica.

Pročitajte i ovo Danka Derifaj, reporterka Provjerenog - 3 Udruga PaRiter Reporterka Provjerenog Danka Derifaj novinarka godine: Obrađivala teme o kojima drugi ne progovaraju Barbara Štrbac - 3 U Kazahstanu Reporterki Dnevnika Nove TV Barbari Štrbac dodijeljena međunarodna novinarska nagrada za izvještavanje iz Turske: "Drago mi je da je netko prepoznao naš rad"

>> Kosor ipak neće prošetati glamuroznim crvenim tepihom

Nagrade su dobile i litvanska predsjednica Dalia Grybauskaite, slovačka premijerka Iveta Radicova, premijerka Trinidada i Tobago te suosnivačica Huffington Posta Ariana Huffington. Dodjela nagrade održana je u Carnegie Hallu u New Yorku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene