Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostaje nekoliko dana

General Čermak završio u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
General Ivan Čermak je sinoć završio u KBC-u Rebro te ostaje nekoliko dana na pretragama.

Saznajemo kako nije ništa ozbiljno te da će general Ivan Čermak u idućih nekoliko dana obaviti medicinske pretrage.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Miran i dostojanstven skup Hrvati u Ottawi prosvjedovali zbog Gotovine Slika nije dostupna Komentirat će reakciju na presudu Što očekujete od današnjeg boravka glavnog haškog tužitelja u Zagrebu?

Prije nego li je navečer završio u bolnici Ivan Čermak je prisustvovao sastanku premijerke Kosor s predstavnicima 42 braniteljske udruge održanom u Vladi.

Da je general Čermak završio u bolnici potvrdio nam je i njegov prijatelj i suradnik  Pero Kovačević. 'Doveo ga je sin Hrvoje i supruga Marijana zbog uroloških problema. Trenutno se pretrage se obavljaju. Očito mu je imunitet pao jer je on pod ogromnim stresom već 12 godina, a posebice je bio pod stresom za vrijeme izricanja presude', rekao nam je Kovačević.

Kovačević kažu da su cijelo vrijeme na putu za Zagreb analizirali cijeli tijek postupka. ' I sada smo o tome razgovarali, pogotovo što je sada biti da obrane Markača i Gotovine da dobro prouče presude i pravno pobiju sve navode, jer je očito da je sudsko vijeće prihvatilo kompletnu završnu riječ tužiteljstva, dok je u našem slucaju prihvatilo kompletnu našu završnu rijec', istaknuo je Pero Kovačević.

>> Ekskluzivno: Nakon presude generalima dramatično pala potpora ulasku u EU

>> 'Šokirala me presuda Gotovini, bit ću im produžena ruka'

General se u Hrvatsku vratio u petak poslijepodne, ubrzo nakon izricanja presude koja je u njegovom slučaju bila oslobađajuća. Odvjetnici i svi koji su razgovarali s generalom Čermakom tvrde da mu je iznimno teško pala presuda njegovim suborcima Gotovini i Markaču te rastanak od njih. U pritvoru je bio na istom katu s Markačem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene