Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez pitanja za Kosor

Je li Milanović pobjegao od premijerke?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor danas se nakon brojnih poziva oporbe pojavila u Saboru, a Zoran Milanović joj nije postavio ni jedno pitanje.

Iako se SDP dobro pripremio za aktualni sat i sva pitanja namjenio premijerki Kosor, Milanović šuti. Njegova suzdržanost od postavljanja pitanja prilično je nejasna nakon brojnih poziva premijerki da dođe objasniti izjave glasnogovornika Vlade Mladena Pavića da iza prosvjeda stoje oporbene stranke. Također, Milanović je bio rekao da bi Kosor trebala doći pred zastupnike i objaviti datum izbora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekonomska odmazda Zbog Milanovićeve izjave o genocidu poduzetnik iz BiH povlači hrvatsku robu s polica Ivana Petrović stanje u Federaciji Ivana Petrović o izmjenama izbornog zakona u BiH: "Visoki predstavnik Schmidt neće učiniti ništa"

>> SDP: Laž je da imamo veze s prosvjedima

>> Ostojić: Pošto benzin? Kosor pročitala s papira

Zbog Milanovićevih poziva saborske sjednice su nekoliko puta započinjale stankom. Sada, kada se pojavila, Milanović razgovara s drugim zastupnicima, smješka se i, što je najvažnije, nije aktivan na aktualnom satu. U HDZ-u su premijerkine nedolaske opravdavali brojnim obavezama.  Koje je Milanovićevo opravdanje?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene