Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotografije čitateljice

FOTO:Tuča veličine lješnjaka na istoku zemlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 17 sati olujno je nevrijeme pogodilo istok Vukovarsko- srijemske županije.

Tuča veličine lješnjaka napravila je veliku štetu na poljoprivrednim usjevima. Nitko nije prijavio štetu na stambenim i gospodarskim objektima.

Pročitajte i ovo Spacio čovjeka iz potpoljenog podvožnjaka Herojski pothvat! Utrčao u vodu da spasi čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku: "Bio je u šoku, nije reagirao, a brzo se dizala razina vode" Urušen dio autoceste Velika tragedija VIDEO Čuli su glasnu buku i onda se otvorila rupa: Urušila se autocesta na jugu Kine, 36 ljudi poginulo

Čitateljica Dnevnika.hr-a iz Šidskih Banovaca poslala nam je fotografije nevremena. Mještani tog sela na granici sa Republikom Srbijom ne pamte tako jako nevrijeme, rekla je čitateljica.

Jako nevrijeme je pogodilo i Dalmaciju. Zbog olujnog nevremena, dio Šibenika predvečer je pola sata bio bez električne energije.

U 17,45 sati zbog olujnog nevremena dogodio se kvar na trafostanici 110/35 te je veći dio Šibenika pola sata bio bez električne energije. U 18,15 sati kvar je popravljen te će se napon postupno vratiti u sve dijelove grada, priopćio je večeras HEP.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene