Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred koncert u Zagrebu

FOTO: Thompsonovi plakati uništeni crvenom bojom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crvenom bojom po plakatima pjevača Marka Perkovića Thompsona dio Zagrepčana pokazali su što misle o njegovom današnjem koncertu.

U priloženim fotografijama koje nam je poslala čitateljica može se vidjeti kako je na nekoliko lokacija u gradu Zagrebu, na billlboarde kojima se poziva na Thompsonov koncert koji će se održati danas povodom proslave Dana branitelja grada Zagreba, bačena crvena boja.

Pročitajte i ovo Plakat SDP-a najavljuje da "promjena dolazi" FOTO SDP objavio predizborni plakat: Podsjeća li vas poza Peđe Grbina na nešto? Misteriozni plakat tata Damir Misteriozni plakat osvanuo uz zagrebačku cestu: "Sine, javi se..."

>> Thompson: Metafora za domoljublje ili ekstremizam?

>> 'Thompson nastupa na naš dan, nema to veze s izborima'

Riječima 'Hrvatski narode, dođite na Trg bana Jelačića, ponesite barjake i pozdravite pobjednike', Thompson svoje obožavatelje poziva na koncert koji se održava na dan predizborne šutnje pred drugi krug lokalnih izbora. Koncert tako ima na određen način i predizborni značaj. Podsjetimo, kako su već padale međusobne optužbe kandidata za zagrebačkog gradonačelnika da je onaj drugi namjestio održavanje koncerta upravo na dan izborne šutnje i tako pokušao pridobiti glasače. Valja još napomenuti kako je organizator koncerta zbor braniteljskih udruga Domovinskog rata grada Zagreba.

Atmosferu prije današnjeg Thompsonova koncerta pogledajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene