Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stari/novi vlasnik

FOTO Srušen Hrvatski rekord u ronjenju na dah!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktualni državni rekorder u ronjenju na dah i voditelj projekta 'Dahom po tajne Jadrana', Tomo Vrdoljak, prošle je subote u Primoštenu zaronio na dubinu od 60 metara i time srušio lanjski rekord.

Prošle godine Vrdoljak je postavio državni rekord na dubini od 58 metara.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

>> VIDEO Zaronio i našao se licem u lice s velikom bijelom psinom

Vlasnik novog i starog državnog rekorda je pokrenuo projekt 'Dahom po tajne Jadrana', s kojim namjerava zaroniti na olupine brodova i zrakoplova koje se kriju u Jadranskom podmorju, te ih sve fotografirati i dokumentirati.

Zbog jakog vjetra koji se očekuje danas došlo je do promjena u izvedbi i događaj je uskraćen za jedan dan, no unatoč tim poteškoćama Vrdoljak je uspio oboriti rekord.

Sljedeći zaroni očekuju ga u rujnu na otoku Visu, a kako je to izgledalo ove subote u Primoštenu možete vidjeti u fotogaleriji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene