Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi na cesti

FOTO 'Nadam se da ćemo do proljeća otkopati auto iz snijega'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Problemima sa snijegom nema kraja.

Ako i Vi imate sličan problem javite nam se na moj.report@novatv.hr ili ostavite komentar ispod članka.

Pročitajte i ovo Nikola Vikić-Topić, Valentina Baus i Dino Goleš Tek je počela Prognostičar Dnevnika Nove TV otkrio koliko će nas još stiskati zima i čeka li nas novi snijeg. Objasnio i zašto ne treba vjerovati - aplikacijama Vožnja po snijegu Sigurnost na prvom mjestu Policija poslala upozorenje zbog uvjeta na cestama: "Povećana je opasnost prometnih nesreća"

Bijeli pokrivač koji je prekrio grad prouzročio je više problema. Među njima je i zatrpavanje automobila parkiranih uz cestu.

Naime, dok ralice čiste snijeg odbacuju ih pokraj ceste. U slučaju da se uz nju nalaze automobili, snijeg završi upravo na njima.

Tako osim čišćenja snijega koji je napadao na automobile, vlasnici moraju počistiti i onaj koji je na njih ili pokraj njih odbacila ralica. S ovim nam se problemom javio jedan čitatelj iz Zagreba.

>> Snijeg opet pada

'Ralica je prošla i očistila glavnu cestu u Travnom, ulicu Božidara Magovca i to tako dobro da je napravila zid visine metar i pol, širine metar do automobila parkiranih na ulici. Ako želite doći do svoga auta, morate ga prvo počistiti, jer je cesta čista, ali zato su auti zakopani potpuno. Danas smo nas dvoje cijela tri sata otkopavali auto i uspjeli ga do pola otkopati, kada je opet počeo jako padati snijeg i morali smo stati. Sutra ćemo nastaviti sa otkopavanjem. Nadam se do proljeća da ćemo uspjeti do kraja', napisao nam je jedan čitatelj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene