Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite im

FOTO Policija traži pomoć građana: Prepoznajete li ovog muškarca?

Policija traga za muškarcem
Policija traga za muškarcem PU karlovačka
Aktualno Galerija Policija traga za muškarcem - 1 Policija traga za muškarcem - 1 Foto: PU karlovačka Policija traga za muškarcem - 2 Policija traga za muškarcem - 2 Foto: PU karlovačka Policija traga za muškarcem - 3 Policija traga za muškarcem - 3 Foto: PU karlovačka Policija traga za muškarcem - 4 Policija traga za muškarcem - 4 Foto: PU karlovačka +0 Policija traga za muškarcem Galerija 1/5 >>
Policija traga za muškarcem za kojeg vjeruje da ima saznanja o računalnoj prijevari.

Karlovačka policija u ponedjeljak je pozvala građane koji prepoznaju muškarca s fotografije da joj se jave.

Policija za njim traga zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela računalne prijevare na području Karlovca, a na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj, Anđela Bešlić Ivan Bulj izlazi iz zatvora Ubojica Anđele Bešlić uskoro na slobodi, njezin otac za DNEVNIK.hr: "Ne vjerujem da će se vratiti u Sinj. Zna se gdje provodi vikende"

Ako imate korisne informacije o osobi s fotografija, o tome obavijestite Policijsku postaju Karlovac s ispostavom Vojnić ili se javite na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i preko e-mail adrese karlovacka@policija.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene