Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministarstvo je odlučilo

Fontane se grade nezakonito; Bandić: Oprostit će mi Majka Božja Bistrička!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo gospodarstva utvrdilo je da se takozvane Bandićeve fontane kod zagrebačke Nacionalne i sveučilišne knjižnice grade - nezakonito.

Nakon provedenog javnog natječaja i sklapanja ugovora vrijednog 18,4 milijuna kuna s izvođačem radova, izmijenjen je glavni projekt za fontane i pothodnik. U tom slučaju, Grad Zagreb morao je provesti novi natječaj, ali nije te je samim time prekršio zakon, piše Večernji list. Ministarstvo je podnijelo žalbu Državnoj komisiji, a ako se ona uvaži, Grad Zagreb bi mogao platiti kaznu do milijun kuna, a natječaj bi bio poništen.

Pročitajte i ovo Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“ Ilustracija Reakcija na komentare premijera Čačić se obrušio na Plenkovića: "On je bio debelo u komunističkom gnijezdu kad su mene osudili"

>> Bandić: Ne želim trošiti riječi oko Cvjetnog trga i fontana kod NSK

'Uprava za javnu nabavu koja djeluje pod Ministarstvom gospodarstva podnijela je prijavu komisiji za javnu nabavu koju imenuje Sabor s obzirom na utvrđene propuste koji su se tamo prema nalazu uprave desili', rekao je potpredsjednik Vlade Radimir Čačić.

'To Bandića neće smetnuti s uma da napravi najljepši dio grada, umjesto da tamo psi pišaju, da napravi nešto što je Ambruš napravio na Zrinjevcu. Ako je to grijeh, oprostit će mi Majka Božja Bistrička', u svom je stilu prokomentirao Milan Bandić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene