Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija Hipokrat

Farmal: Provest ćemo svaku sudsku odluku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Generička kompanija Farmal d.d. izvijestila je danas da će u cijelosti poštivati i provesti svaku sudsku odluku, vezano uz akciju Hipokrat u kojoj je devet osoba uhićeno, uključujući predsjednika uprave te tvrtke s najbližim suradnicima.

Uzimajući u obzir aktualnu situaciju vezano uz pokrenute sudske postupke, u obraćanju hrvatskoj javnosti Farmal ističe da, sukladno zakonskim ograničenjima, ne može iznositi detalje ili davati bilo kakve izjave koje se odnose na pokrenutu istragu i do sada provedene radnje od strane nadležnih tijela.

Nakon privremene onemogućenosti, tvrtka Farmal nastavlja s radom, te će, naglašava se, i dalje uvažavati zakonski propisanu "dobru proizvođačku praksu" i strogo poštivati nacionalne i međunarodne standarde struke.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Dino Drpić - 1 Velik dug Nova svjedočenja na suđenju Zdravku Mamiću: Na sudsku klupu sjeo Dino Drpić i optužio Dinamo

>> Ostojić o kontroli korupcije među liječnicima: 'Bit će sankcija'

U priopćenju se dodaje i kako su sustavi kakvoće te generičke kompanije strogo regulirani i pod konstantnim nadzorom Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) i Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske.

S ponosom ističu važnost tvrtke za hrvatsko gospodarstvo kao i za mnoge obitelji čiji su članovi njihovi zaposlenici te svoj doprinos kvaliteti zdravstvenih usluga u Hrvatskoj. "Kakvoća naših proizvoda, a posebno zdravlje naših pacijenata, bili su i ostat će naši primarni zadaci", zaključuju u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene