Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Omogućiti održavanje nastave

Fakultetsko vijeće Filozofskog fakulteta podržalo studentsku inicijativu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na izvanrednoj sjednici Fakultetskog vijeća splitskoga Filozofskog fakulteta jednoglasno je podržano legitimno pravo studentske inicijative da se omogući besplatno školovanje studentima na svim razinama, ali se Vijeće ogradilo od studentskih metoda blokade nastave.

Dekan Filozofskog fakulteta Josip Milat je izjavio kako smatra da treba omogućiti održavanje nastave. Po njegovim riječima održavanje nastave ne znači dovođenje u pitanje legitimnih prava studenata u njihovim zahtjevima. Vijeće smatra, kako je dodao, da treba razgovarati o nastavku predavanja.

Pročitajte i ovo Kovanice Potezi za jesen Obično su oni ti koji kritiziraju poteze Vlade: Ekipa Dnevnika Nove TV pitala ih je koji je njihov plan za krizu Dara, baka tko će čuvati djecu? Roditeljima treba organizirana podrška: "Roditeljstvo je kao onaj vlakić smrti, vozite se i nikad ne znate što vas čeka"

Sjednicom Fakultetskog vijeća predsjedavao je dekan Josip Milat, a osim njegovih članova, prisutni su bili tri predstavnika Nezavisne studentske inicijative, koji su organizatori studentskog prosvjeda, predstavnik Studentskog zbora te rektor Ivan Pavić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene