Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija ministra policije

'Osam godina nitko nije smio na Markov trg i sad se javlja zabrinuta J.K.'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jednom političari nisu mogli odoljeti Facebooku i komentiranju aktualnih problema. Ovoga puta ministar unutarnjih poslova odgovara Jadranki Kosor!

'Osam godina na Markov trg nije smjelo ni 5 prosvjednika...i onda se javi JK zabrinuta ako 1.501 dođe...', napisao je oko 16 sati ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić na svom Facebook profilu. Potom su, naravno, uslijedili komentari, a ministrov status 'lajkalo' je 42 ljudi.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...'' Slika nije dostupna U tijeku istraga Ostojić: Kosor nije bila prisluškivana, istražuje se je li bilo drugih mjera

Naime, na današnjoj sjednici Sabora Jadranka Kosor je, upitana o vladinoj odluci o izmjeni Zakona o javnom okupljanju kojima se prosvjednicima omogućava povratak na Markov trg, rekla kako taj zakon neće biti provediv zapitavši se tko će 'izbrojati' 1.500 ljudi koliko ih se najviše može okupiti i što će biti ako se oni u 22.30 ne raziđu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene