Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Molitveni doručak

Evo tko od naših saborskih zastupnika ide na doručak s Obamom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica Hrvata sljedeći mjesec putuju kod američkog predsjednika Baracka Obame. Ondje će s još stotinama drugih uvaženih gostiju sudjelovati na tradicionalnom molitvenom doručku. Poziv za Washington iz američkog kongresa stigao je zastupniku HDZ-a Davoru Ivi Stieru i don Ivanu Grubišiću.

Sedmi dan mjeseca veljače već su zaokružili HDZ-ov zastupnik Davor Ivo Stier i saborski mu kolega don Ivan Grubišić. Oni putuju u Washington na molitveni doručak s Barackom Obamom. Poziv nije stigao izravno od predsjednika najmoćnije sile svijeta, nego od američkog Kongresa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Promašio stepenicu VIDEO Obama umalo završio naglavačke na pisti Slika nije dostupna Uvijek uz Obamu Najčuvanija torba na svijetu: U njoj se nalaze četiri stvari!

'Bit će to prilika za stvaranje novih kontakata, da se hrvatski glas čuje i u Washingtonu, ali bit molitvenog doručka je nešto dublje, to je spoznaja da se politika mora temeljito obnoviti', kaže zastupnik Stier.

>> Obama potpisao: Nema prisilne štednje

Nakon zajedničke molitve sa stotinama svjetskih uzvanika slijedi druženje. S kime će se rukovati i porazgovarati, odredit će protokol.

Sudjelovanje na doručku inače se plaća. Osim ako nemate pozivnicu poput naših saborskih zastupnika. Oni će platiti smještaj i trošak leta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene