Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo pozitiva

Evo što su Supertalentirani odgovorili onima koji podižu tenzije na društvenim mrežama

Ekipa Supertalenta (Foto: Sandro Sklepić)
Ekipa Supertalenta (Foto: Sandro Sklepić) Sandro Sklepi?
Aktualno Galerija +0 Ekipa Supertalenta (Foto: Sandro Sklepić) Galerija 1/1 >>
Kandidatima Supertalenta pročitali smo negativni komentar koji se pojavio na društvenim mrežama, vezan za njihov nastup u Supertalentu. Priznali su, nije im baš svejedno kad uoče loš komentar vezan uz njihovu izvedbu u koju su uložili mnogo truda. Malo ih je zabolilo, ali komentatorima su ipak odlučili pokazati kako se 'šera' pozitiva.

Jedan od komentatora na društvenim mrežama, za izvedbu Adriana Popovića napisao je kako je robotski ples bio popularan davnih 90-ih godina i da njegova izvedba nije ništa novo. Ana Perišić, plesačica na obruču, suočila se s komentatorom koji kaže kako je njezina izvedba usporeni film, a on je dobio poziv na besplatni sat treninga. Ana se zahvalila komentatoru i rekla kako je je svjesna da se nekome njezina izvedba može svidjeti, a nekom ne. „Sporim pokretima naglašavam eleganciju i pozvala bih komentatora na svoj trening da se sam okuša u izvedbi i to besplatno,“ rekla je Ana u nadi da će se njezinom komentatoru svidjeti trening i da će se priključiti plesnoj skupini.

Pročitajte i ovo Kako se zaštititi? (Foto: Thinkstock) U virtualnom svijetu Doznajte koje su najveće opasnosti koje djeci prijete na internetu i kako se od njih obraniti Slika nije dostupna EDUKACIJA UČENIKA I MENTORA Hrvatski Telekom predstavio Generaciju Next i donirao 700.000 kuna za STEM projekte

Svi su se složili da na društvenim mrežama nedostaje pozitive, a ono na čemu su posebno zahvalni su dobri komentari koji im daju vjetar u leđa za svaku novu izvedbu. „I loši komentari nam ponekad dobro dođu. Naravno da nitko nije bio savršen i loši komentari mi pokazuju u čemu moram biti bolji. Moj plan je u finalu pripremiti izvedbu koja će se svima svidjeti, rekao je Martin Kutnar.

Kako su ostali kandidati reagirali na negativne komentare pogledajte u videu.

S obzirom da su kandidati posljednih mjeseci svoj rad i trud, ali i dio osobnosti, izložili javnosti, na svojoj su koži osjetili što znači suočiti se s negativnim komentarom. Okupili su se u centru Zagreba kako bi podržali projekt „Šeraj pozitivu, blokiraj negativu“doprinjeli svojom dnevnom dozom pozitive te je zabilježili jednom fotkom za na Instagram. Projekt je to u sklopu kojeg je Hrvatski Telekom podržao prvo nacionalno istraživanje o medijskim navikama djece, praksama i stavovima njihovih roditelja te iskustvima i sigurnosti djece na internetu. Internet je mladima u Hrvatskoj glavni izvor informacija i ključan alat za socijalizaciju, no zbog neadekvatne edukacije o njegovom sigurnom korištenju mladi prečesto ulaze u razna rizična ponašanja na internetu. 

Malo više vedrine i pozitive u online svijet možete unijeti i vi, a pritom osvojiti i nagrade. Fotkaj ono što tebe čini pozitivnijim/om i objavi to na Instagramu uz hashtag #serajpozitivublokirajnegativu. Više o sudjelovanju u natječaju pročitaj na pravom pozitivnom mjestu.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene