Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Barem po nečem

Po ovome smo jeftiniji od Europe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Auto moto kluba Maksimir ovih dana izašao je zanimljiv priručnik namijenjen domaćim i stranim vozačima u kojemu se nalazi popis svih vozačima važnim informacijama na cestama cijele Europske unije.

Iz Kluba su kazali kako im je cilj omogućiti vozačima da se prije putovanja upoznaju s pravnim propisima u svih 36 zemalja, od dopuštene brzine vožnje, obvezne opreme i brojeva pomoći na cestama i njihove cijene.

Pročitajte i ovo Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije" Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

U priručniku se nalaze i informacije o parkiralištima i javnim garažama te cijene cestarina i adrese mehaničarskih radionica.

Idete na put automobilom? Držite se ovih pravila...

Dio sadržaja posvećen je Zagrebu, gradu s najvećim brojem autoservisnih radionica, prodavaonica vozila, dijelova i opreme, ali i gradu u kojemu su autoservisne usluge četiri do šest puta jeftinije od onih u zapadnoeuropskim zemljama pa iz AMK Maksimir ističu kako očekuju da će priručnik potaknuti neke strane vozače da svoje automobile servisiraju u jeftinijem Zagrebu.

Priručnik se može nabaviti u klubu, Ružmarinka 17, ili se može dobiti poštom. (Agencije VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene