Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ekskluzivno Ljubo Pavasović Visković: Žao mi je što sam za neke stvari saznao iz medija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Hrvoja Petrača i dečko ubijene 26-godišnje Ivane Hodak, Ljubo Pavasović Visković odlučio je nekon nekoliko dana, nagađanja po medijima, progovoriti u ekskluzivnom intervjuu Mirjani Hrgi.

'Nisam u poziciji da me išta smeta, ali mi je žao što sam za neke stvari morao saznati iz medija. Ovo što se dogodilo je suludo i ne mogu niti pretpostaviti tko bi nešto takvo mogao napraviti. Tko može ubiti curu od 26 godina koja u životu ni mrava nije zgazila', kaže Ljubo Pavasović Visković. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vidi,vidi! Javili mu gdje je: Ljubi Pavasoviću kradljivci vratili BMW Slika nije dostupna 'Spreman sam se ispričati Hrvoju Petraču'

Pavasović Visković kaže kako danima nije davao nikakve izjave za medije, ali je odlučio progovoriti da zaustavi razna nagađanja.

'Na ovaj sam razgovor pristao zato što se cijela priča pretvara u sapunicu koja će ljude zabaviti na nekoliko dana. Meni je važno da se zna tko je ona bila', kaže Pavasović Visković.

>> Braća Petrač sama su tražila poligrafsko ispitivanje, Novica prošao?!

>> 'Neću odustati nego ću ga braniti još 150 puta žešće'

>> Mesić: 'Likvidacija Ivane Hodak kap je koja je prelila čašu'

Dodao je kako ne može vjerovati da je netko nešto ovakvo u stanju napraviti, te kako vjeruje da ta osoba ne može biti psihički stabilna ako je us tanju ubiti 'najnevinije stvorenje' i nastaviti živjeti kao da se ništa nije dogodilo. 

'Ona je bila smisao i svrha života svojih roditelja koji su život posvetili njoj. Ja znam kako se ja osijećam, a ne mogu ni zamisliti kolika je njihova bol. Mene njezina smrt i način na koji je otišla do te mjere boli da izvan toga ne mogu osijećati baš ništa', kaže vidno potresen Ljubo Pavasović Visković.

'Kad vam se dogodi nešto ovakvo u životu mozak vam izgori, tek tada shvatite da od svih vaših strahova, koje ste u životu imali, postoji nešto tisuću puta gore.'

Više pogledajte u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene