Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Slavonskom Brodu

Dvojica učenika potukla se na školskom hodniku, jedan potegao i nož na drugog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Školski hodnici opet su poprišta maloljetničkog nasilja, a najnovije se dogodilu u jednoj srednjoj školi u Slavonskom Brodu, gdje su se potukla dvojica učenika, a jedan od njih je nakon tučnjave upotrijebio i nož.

Kako doznaje portal SBplus riječ je o učenicima trećeg razreda Industrijsko-obrtničke škole. Učenici su se prvo potukli na hodniku škole navodno zbog djevojke, dok je - prema pričanju njihovih kolega, do ubadanja došlo izvan zgrade škole, mlađi učenik ubo je starijeg.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo

Policija je dojavu o incidentu zaprimila u četvrtak u 11:25 sati, a ozljede učenika koji je uboden nožem nisu opasne po život, niti okvalificirane kao teške tjelesne ozljede, piše 24sata.

kako je riječ o maloljetničkom nasilju, policija nije objavila njegove detalje, no jedan od učenika zadržan je u bolnici, za svaki slučaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene