Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekonstrukcija Vlade

'Dva su pokreta otpora, jedni ne žele izaći iz Vlade, a drugi ući'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arsen Bauk izjavio je kako su se u vezi s najavljenom rekonstrukcijom vlade pojavila dva pokreta otpora – pokret otpora onih koji trebaju otići iz vlade i pokret otpora onih koji u nju ne žele doći.

'Ne samo da je rejting Hrvatske u padu, nego je to slučaj i s vladom. Dva su pokreta otpora, pokret otpora onih koji trebaju otići iz vlade i pokret otpora onih koji ne žele doći u Vladu', rekao je Bauk i zaključio da će rekonstrukcija vlade 'ostati samo na onima koji ne smiju odbiti naloge, a to su sadašnji državni tajnici'.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura"

>> Ministri ne bi iz fotelje, a nitko neće na njihovo mjesto

 Godina 2010. 'počela je pobjedom predsjednika Ive Josipovića, a završila uhićenjem Ive Sanadera, a to na simboličan način pokazuje kakva će nam biti 2011. godina', rekao je Bauk, ocjenjujući kako +dolazi jedna nova politika – politika pravednosti, a odlazi jedna politika koja je bila sinonim korupcije'.

Predsjednik splitskoga Gradskog odbora SDP-a Marin Jurjević najavio je da će se vijećnici njegove stranke sutra u nastavku sjednice Gradskog vijeća 'žestoko suprostaviti' prodaji 30 posto dionica Hajduka koje su u vlasništvu grada Splita. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene