Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na jesen poznat dobitnik

Dubrovnik nominiran za turističkog Oscara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odlična vijest za naš Dubrovnik koji je nominiran za turističkog Oscara i to u konkurenciji s najpoznatijim europskim gradovima poput Nice, Pariza, Beča.

Tko će dobiti turistički Oscar, bit će poznato tek na jesen na svjetskom turističkom sajmu, ali i sama nominacija velika je reklama za dubrovački i hrvatski turizam.

Pročitajte i ovo Nominirani formati i lica Nove TV Osam nominacija Počinje glasanje za prestižnu medijsku nagradu: Nova TV nominirana u svih šest kategorija Ukrajinski ratni Oscari - 4 Izbor najboljih VIDEO Crni humor u ratu: Dronovi, projektili i traktori... Pogledajte kojim snimkama je ukrajinsko ministarstvo podijelilo nagradu Oscar

Najuglednija turistička organizacija Dubrovnik je smjestila uz bok najvećih europskih destinacija, koje svake godine posjete deseci milijuna turista. Dubrovnik se natječe za 'World Travel Awards', odnosno za turistički Oscar. 'Natječemo se među najvažnijim odredištima, možda city break odredištima, kao što su London, pa imamo i Beč, Nica, imamo i Paris', istaknula je Maja Milovčić, glasnogovornica TZ Dubrovnik.

Osim u kategoriji 'vodećeg turističkog tržišta', Dubrovnik je nominiran i među odredištima za brodove na kružnim putovanjima.'Dubrovnik se pozicionirao na Mediteranu kao 3.najbolja destinacija, isto tako svi ti gosti, odnosno ne sv,i ali po podacima, znamo da 14 posto se vraća', dodala je glasnogovornica Milovčić.

U europskom izboru našao se i hotel Dubrovnik Pallace, koji je nominiran u kategoriji konferencijskih hotela. Upravo u tom hotelu tradicionalno se održavaju najvažnije konferencije, poput Croatia Summita.  'Dubrovnik Pallace je poznat po visokom stupnju usluge i isto tako osiguranja i sigurnosti koji mogu zadovoljiti visoke kriterije', naglasila je Zrinka Marinović, iz Jadranskih luksuznih hotela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene