Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ignorirali upozorenja

Dubrovnik: Ni opasni valovi ih nisu spriječili u ostvarenju nauma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da postoje oni koji će se unatoč svim upozorenjima odvažiti na nešto opasno dokazuje i ovaj VIDEO.

Čitatelj iz Dubrovnika poslao nam je snimke i fotografije dvojice svojih sugrađana koji su se odvažili na kupanje u moru među opasnim valovima jakog juga na dubrovačkoj plaži Bellevue.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

'Valovi juga oko Dubrovnika su veći nego u Splitu, Šibeniku ili Zadru jer Dubrovnik ima široki pogled na otvoreno more. Zato su po jačem jugu na gradskim kupalištima redovito postavljene crvene zastavice koje označuju opasno stanje. Ipak, ova su dvojica prkosila nevremenu', napisao nam je Daniel Pavlinović koji je i snimio video i fotografije 'pothvata' dvojice muškaraca.

Ukoliko ste i vi snimili slične opasne situacije na moru fotografije i snimke nam pošaljite na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene