Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukinuta proslava

Državni vrh zaboravio na Vukovar!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se Dan državnosti svake godine slavio u Vukovaru ove se godine u gradu heroju nije pojavio nitko iz državnog vrha. Vukovarci su duboko razočarani.

Na Dan državnosti u Vukovaru ove godine nitko iz državnog vrha. Iako se posljednjih osam godina ovaj dan slavio mimohodom vojske i promocijom polaznika vojnih škola, ta je tradicija ukinuta.

Pročitajte i ovo Obljetnica pogibije 12 redarstvenika u Borovu Selu - 1 "Nema ih niti jedne godine" Mlinarić se na obljetnici masakra u Borovu selu žestoko obrušio na SDSS, a Culej otkrio po čemu pamti ubijenog brata Predrag Mišić (Foto: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) PREDRAG MIŠIĆ Tko je Srbin kojeg DP želi za ministra branitelja? Branio je Vukovar od agresora, a 2014. godine razbio je ćiriličnu ploču

>> Znate li zašto se baš danas slavi Dan državnosti?

U sjećanje na poginule branitelje vijence su položili predstavnici županije i grada, a predsjednik države Ivo Josipović Vukovarce časti večernjim koncertom Parnog valjka. Ukidanje slavlja Dana državnosti u Vukovaru građane je razočaralo.

'Ja sam neugodno, neugodno iznenađen, izgleda da su jako brzo zaboravili, pogotovo ljude koji su tamo dali sve za Hrvatsku', rekao je jedan Vukovarac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene