Obavijesti Video Pretražite Navigacija
javna dražba

Caddy za 300 eura, Audi A6 za 900 eura: Pogledajte koja vozila prodaje država i po kojoj cijeni

Država prodaje vozila
Država prodaje vozila Foto: Autoplin-cepelin.hr/Screenshot
Država se rješava rabljenih vozila, a uglavnom je riječ o onima koje je koristila Hrvatska pošta. No, ima i nekih dobrih prilika, primjerice A6 za 900 eura.

Država prodaje vozila na javnoj dražbi koja će se održati 17. lipnja na lokaciji Velikopoljska 15a u Zagrebu, na skladištu vozila Cepelin s početkom u 9 sati. 

Sva vozila mogu se pregledati 16. lipnja 2023. od 9 do 13 sati na istoj lokaciji, a pravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, odnosno minimalno 100 eura.

U ponudi je 87 vozila, odnosno skupine vozila koje se mogu pogledati OVDJE

Pročitajte i ovo Država rasprodaje vozila i strojeve - 4 POGLEDAJTE ŠTO NUDE Automobil za 100 eura? Država prodaje vozila, naplatne kućice, strojeve...

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na njima, a prodaja se provodi po načelu VIĐENO - KUPLJENO.

Na prodaju su dostavna vozila Hrvatske pošte, motocikli, električni bicikli, ali i jedan Audi A6 3.2 FSI Q iz 2006. godine za 900 eura (bez PDV-a). 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene