Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Početna cijena 500 kuna

VIDEO Država jeftino rasprodaje svoja vozila, evo što se nudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Država rasprodaje svoja vozila, građanima jeftino nudi automobile premijera i ministara. Početna cijena je 500 kuna pa na više. Evo kakva su vozila na ponudi.

Samo 500 kuna početna je cijena jednog vladinog vozila. Tko pak želi za upravljač drugog limenog vladinog ljepotana, morat će ponuditi najmanje 270.000 kuna.

Pročitajte i ovo Proizvodi u trgovini Fortenovin poljoprivredni sektor Hrvatski suverenisti: "Vlada ne smije dopustiti da izgubimo bitnu granu gospodarstva, kao što smo izgubili Inu i banke" Slika nije dostupna Vruća roba VIDEO Vladina vozila na velikoj aukciji, sve snimile kamere

Za svakoga po nešto, bio bi, čini se, idealan moto novog kruga javne dražbe rabljenih vozila. 'Vozila se kupuju po sistemu viđeno - kupljeno. Nemate priliku vidjeti kilometražu ili neke detalje oko samog vozila', kaže Tanja Roca, voditeljica marketinga.

No to nije spriječilo stotine ljudi da dođu u Donju Zelinu vidjeti što se nudi. 'Povoljan je, kao svi. Samo, ono što je oku lijepo i drugima je', komentirao jer Ranko iz Ogulina koji je stigao u Donju Zelinu.

FOTO Evo što prodaje američko veleposlanstvo u Zagrebu

'Na popisu imamo oglašena 124 vozila. To su mahom vozila državnih institucija, javnih ustanova, a posebno su zanimljiva vozila koja su se koristila za potrebe Sabora i Vlade', rekao je Mario Perić, voditelj javne dražbe.

Takvih je bilo 20-ak, među njima navodno i prijevoz bivšeg premijera Ive Sanadera. 'A nema veze tko se vozio. Ili Pero, ili pop, ili Sanader, to isto dođe - nije važno. Bar je auto sačuvan!', kaže Pero iz Zeline.

Da biste dobili priliku postati njegov, ali i vlasnik bilo kojeg drugog vozila u ponudi, sve što trebate je uplatiti jamčevinu. 'Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke i pravne osobe koje uplate 10 posto od početne cijene', dodaje Roca.

'Ako vozilo ne izlicitiraju, jamčevinu možemo odmah vratiti nakon same licitacije', rekao je Mario Perić, voditelj javne dražbe.

Ona je na rasporedu u subotu u Zagrebu. Kao i na svakoj dražbi, novog limenog ljubimca dobit će onaj tko - ponudi najviše.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene