Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putnici evakuirani

Drama na aerodromu: U motoru zrakoplova pronađen mrtav muškarac

Zračna luka Salt Lake City International Airport
Zračna luka Salt Lake City International Airport Foto: Afp
U međunarodnoj zračnoj luci Salt Lake City u ponedjeljak je pronađen mrtav muškarac u motoru aviona. Prema policijskom izvještaju, čini se da je muškarac na pistu ušao probivši se kroz vrata za izlaz u nuždi zračne luke te se zatim popeo u motor mlažnjaka gdje je i preminuo.

Muškarac je identificiran kao 30-godišnji Kyler Efinger iz Park Cityja koji je imao urednu kartu za let za Denver. Pronađen je bez svijesti unutar motora postavljenog na krilo komercijalnog zrakoplova u kojem su bili već svi putnici. Zrakoplov je stajao na podlozi za odleđivanje, a motori su mu se vrtjeli, objavila je u utorak policijska uprava Salt Lake Cityja.

Pročitajte i ovo Belgorod 02. siječanj 2024. intenziviranje rata Jake eksplozije u ruskom Belgorodu i na okupiranom Krimu

Policiju je oko 22 sata alarmirao upravitelj trgovine unutar zračne luke, koji je rekao dispečerima iz kontrolnog centra da je vidio putnika kako prolazi kroz izlaz za slučaj opasnosti. Policajci su brzo pronašli Efingerovu odjeću, cipele i druge osobne predmete na jednoj od pista, prenosi Washington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija UREDBA VLADE Ovo su nove cijene goriva, otišle su gore

Nakon što su ga locirali, obavijestili su pilota da ugasi motore zrakoplova. Efingera su izvukli iz poklopca usisnog otvora motora, koji usmjerava protok zraka prema ventilatoru motora. Unatoč brzoj intervenciji, muškarac je proglašen mrtvim na mjestu događaja.

Putnici su evakuirani iz navedenog zrakoplova, no rad zračne luke nastavljen je redovno.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene