Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prgomet:

'Čuo sam od nekih kolega iz Mosta da neće podržati proračun'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drago Prgomet vjeruje da će proračun ipak, uz povišene tonove, proći.

Drago Prgomet gostovao je u emisiji Veto na Jabuka TV-u u kojoj je najavio da će novac koji njegova stranka HRID dobiva iz proračuna trošiti na mlade poduzetnike koji žele pokrenuti vlastiti biznis. Već za idući tjedan najavio je radionicu za start up-ove.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bivši Plenkovićev zamjenik Milijan Brkić zaražen koronavirusom, hospitaliziran je u zagrebačkoj bolnici Slika nije dostupna Opet se bave sami sobom Treća klauzura HDZ-a u znaku preslagivanja u stranci

Također, 500.000 kuna koje je HRID dobio za tri mandata će donirati. 'Sve doniramo, nećemo ništa zadržati za sebe. Želimo da taj novac koji je iz državnog proračuna završi kod opet kod građana. Ulog je to u mlade ljude i za ono što se mi zalažemo', rekao je Prgomet.

Osvrnuo se, među ostalim, i na proračun koji neće podržati. Čuo je, kaže, od pojedinih kolega iz Mosta da proračun neće prihvatiti, ali mišljenja je da će on na kraju, uz povišene tonove, proći.

Nije mu normalno da se proračun radi bez jednog od ministara. A smatra da je Oreškovićev poziv udrugama da za ministra branitelja mogu kandidirati svoje ljude njegova poruka da na toj dužnosti ne želi Milijana Brkića.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene