Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turizam na jugu

Dok se drugi bore sa snijegom, u Dubrovniku se kupaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovnik ima što pokazati turistima. A danas vrijeme kao da je išlo na ruku svim posjetiteljima starih gradskih zidina. No, nisu se samo zadržali na zidinama. Neki skaču i u more!

Stranci već dobro znaju,u Dubrovniku je obvezna šetnja zidinama. Uz topli dan i stotine stepenica mnogi su već pokazali - kratke rukave.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Gosti bi zidine, prema ideji gradonačelnika, trebali obilaziti i noću. 'Iznos novaca koji se prikupi na godišnjoj razini 50 milijuna kuna, a realni prihod da se uvede i noćni obilazak zidina iznosi oko 70 milijuna kuna', rekao je Andro Vlahušić, gradonačelnik Dubrovnika.

Nakon zidina, turisti ne zaobilaze ni dubrovačke muzeje, najposjećenije u Hrvatskoj. Dok se u ostatku države bore sa snijegom, na Porporeli Dubrovčani se kupaju. Dubrovčani se kupaju, a turisti gledaju. Više o tome što turistima Dubrovnik nudi i zimi pogledajte u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene