Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zasuli ih kritikama

Dok je Dalmacija gorjela, HDZ se na Twitteru hvalio pobjedom na izborima: "To si nisu smjeli dopustiti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Korisnici društvenih mreža oštro su kritizirali HDZ zbog objave na Twitteru u trenutku dok su požari harali Dalmacijom.

Dok su požari tijekom jučerašnjeg dana harali Dalmacijom, HDZ je na Twitteru odlučio podijeliti fotografiju premijera Plenkovića uoči gostovanja na HRT-u.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

Fotografiju su popratili tekstom "Pobjedama na izborima smo pokazali da je HDZ dominantna politička snaga"

Naravno, korisnici na društvenim mrežama HDZ su zasuli kritikama.

"Ovo je toliko degutantno da ste nadmašili sami sebe, fuj, ne dao nam Bog ikada više ovakve vlasti!!!", samo je jedan od komentara.

"To si nisu smjeli dopustiti"

Komentar ovakve komunikacije u kriznim vremenima zatražili smo od Gabrijele Kišiček, komunikacijske stručnjakinje i kolumnistice portala DNEVNIK.hr.

"Ova objava pokazuje lošu i potpuno krivu procjenu trenutka. Za dobru komunikaciju političari moraju znati procijeniti trenutak kada će informacije dijeliti s javnošću. U kriznim trenucima za državu neprimjereno je i uvredljivo hvaliti se bilo kakvim političkim uspjesima", kaže Kišiček.

Ističe kako su vodeće političke strukture još jednom pokazale da nisu savladale osnove komunikacije s javnošću. Trenutno je najbolji dokaz pogrešna procjena trenutka.

"Ovo je pokazivanje nesuosjećanja. To si nisu smjeli dopustiti. Vlada bi trebala pokazati spremnost suočiti se s problemima, a oni su pokazali ignoriranje problema. Ako niste svjesni problema, onda ne možete ni pomoći u njegovom rješavanju", kaže Kišiček i dodaje kako je ovakva komunikacija začuđujuća za Plenkovića.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene