Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SDSS podržava premijerku Kosor

'Do rekonstrukcije Vlade treba doći što prije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Do rekonstrukcije Vlade treba doći što prije, a za nju predsjednica Vlade ima našu potpuno podršku', izjavio je potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Nije dugo čekao Milanović potpisao zakon: Sabor će u petak glasati o povjerenju novoj vladi Nova vlada - 2 Treći mandat Plenkovića Kako će izgledati nova vlada? "To je pobjednička priča, to vam mogu reći 100 posto"

Pupovac je rekao kako njegova stranka već dugo smatra kako se Vlada treba rekonstruirati, a njegova stranka premijerki Kosor daje potpunu podršku što se toga tiče.

>> Ministri strahuju da ne prođu kao Polančec nakon smjene

>> Sanader premijerki omeo planove za rekonstrukciju Vlade

>> Nestranačke osobe donijele bi popularnost Vladi

'Stranke vladajuće koalicije imale su nekoliko razgovora o pitanju rekonstrukcije Vlade, a do nje bi trebalo doći što prije. Na premijerki Kosor je da odluči hoće li to biti do Božića ili poslije Nove godine', izjavio je Pupovac koji nije htio govoriti o imenima ministara koji bi trebali otići.

'Stvar je premijerke Kosor i njene stranke tko će otići iz Vlade, a tko ne. Neka ona ocijeni što je u interesu Vlade i stranke, a o eventualnim stručnim ljudima koji bi ušli u Vladu još će se razgovarati između koalicijskih partnera', zaključio je Pupovac. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene