Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U unutrašnjosti moguća malga

Do kraja godine suho i hladno vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državni hidrometeorološki zavod prognozira da će sljedećih dana - do Nove godine na Jadranu biti suho.

Na Jadranu će biti i djelomice sunčano vrijeme, a na Novu godinu na jugu je moguća i kiša, a u unutrašnjosti Hrvatske očekuje se umjereno do pretežito oblačno, mjestimice s maglom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Na prijelazu prema ljetu: Stiže ljepše vrijeme, ali do kada će potrajati? Slika nije dostupna Zatopljenje Spremite kapute: Cijeli vikend sunčano i toplo

Idućih se dana u unutrašnjosti Hrvatske očekuje umjereno do pretežito oblačno vrijeme, mjestimice s maglom, koja se u petak u nizinama ponegdje može zadržati i veći dio dana.

Dnevna temperatura neće prelaziti + 2 stupnja

Jutra će biti hladna, a dnevna temperatura kretat će se od minus dva do plus dva Celzijeva stupnja i ovisit će o tome koliko dugo bude trajala magla. Na Jadranu će jutarnja temperatura biti od četiri do šest Celzijevih stupnjeva, a dnevna od devet do 12.Jutros u sedam sati u Crnom lugu na Risnjaku izmjereno je 17 stupnjeva ispod ništice, a u Dubrovniku i na Palagruži četiri stupnja.

>> Snijeg i poledica usporavaju promet

Danas je u Hrvatskoj djelomice sunčano s umjerenom, prolazno i povećanom naoblakom, a uglavnom samo navečer i u noći u Baranji i u gorskim predjelima ponegdje može biti i neznatnog snijega. Vjetar većinom slab, a na Jadranu slaba do umjerena bura. Najviša dnevna temperatura zraka između minus tri i dva Celzijeva stupnja, u unutrašnjosti Dalmacije od dva do pet, a na Jadranu od sedam do 11 stupnjeva.

Sutra se u Hrvatskoj očekuje djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, a ujutro u unutrašnjosti mjestimice i s maglom. Vjetar slab, na Jadranu slaba do umjerena bura, a na otvorenome moru sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka sutra će biti uglavnom od minus 11 do minus šest Celzijevih stupnjeva, a na Jadranu od jedan do šest. Najviša dnevna temperatura bit će između minus tri i dva Celzijeva stupnja, a na Jadranu između 8 i 12 stupnjeva. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene