Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koristili plastični pištolj

Otkriveni mladi pljačkaši koji su orobili više poslovnica za otkup zlata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je nedavno objavila fotografije osumnjičenika za pljačku više poslovnica za otkup zlata tražeći građane da se jave ukoliko znaju tko su pljačkaši. Zahvaljujući njima osumnjičenici su uhićeni.

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad 21, 20 i 17-godišnjakom zbog sumnje da su počinili šest razbojništava u zagrebačkim i sesvetskim poslovnicama poduzeća za otkup plemenitih metala iz Kastva.

Pročitajte i ovo Pljačka zlatarnice u Grčkoj Ukrali robu od 315.000 eura VIDEO Kamera snimila krađu koju su izveli srpski Pink Panteri: Lopov puzao po podu da ne bi aktivirao alarm Slika nije dostupna Usred bijela dana Preprodavaču zlata na parkingu ukrali 2 milijuna kuna vrijedan nakit!

>> Prepoznajete li ove ljude? Sumnjiči ih se za više razbojstava

Istraživanjem je utvrđeno da su mladići u više navrata, pod prijetnjom plastičnim pištoljem, otuđili novac i nakit iz poslovnica. Ukupno počinjena šteta ovim razbojništvima procjenjuje se na oko 55.000 kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 21 i 20-godišnjaka podnijeto je Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu, a protiv 17-godišnjaka podnijeto je Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež te su predani pritvorskom nadzorniku. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene