Obavijesti Video Pretražite Navigacija
velike štete

Dio poplavom pogođenih područja još uvijek odsječen: Najgore je pokraj Kupe kod Petrinje

Aktualno Galerija Situacija s poplavama se smiruje - 1 Situacija s poplavama se smiruje - 1 Foto: DNEVNIK.hr Situacija s poplavama se smiruje - 2 Situacija s poplavama se smiruje - 2 Foto: DNEVNIK.hr Situacija s poplavama se smiruje - 3 Situacija s poplavama se smiruje - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Situacija s poplavama se smiruje - 4 Galerija 1/4 >>
Poplave jenjavaju, vodeni val prošao je područjem Banovine, sada se čeka povlačenje vode i saniranje posljedica.

Iako se stanje smiruje, još ima kuća pod vodom. Najteže je u mjestima pokraj Kupe kod Petrinje koja su već četvrti dan zaredom odsječena i do njih se i dalje može samo čamcem.

Tihomir iz Staroga Broda rekao je da je voda pala za oko 60 centimetara.

Pročitajte i ovo Klizište na cesti Utjecaj poplava FOTO Otvorila se zemlja: Pogledajte ogromno klizište na važnoj prometnici u Slavoniji

"Zasada je još nepristupačan teren. Nešto se povukala, ali još moramo prilaziti plovilim i s jet skijevima", kazao je Igor Krajnović iz Hrvatskog crvenog križa.

Pročitajte i ovo I dalje odsječene kuće Kupa se i dalje izlIjeva VIDEO Pogledajte strašne prizore snimljene dronom iznad Male Gorice: "Naše područje uopće nije branjeno"

Brojni poljoprivrednici ostaju bez svojih plodova. "Ima jabuka, šjiva, višanja. Propast će", rekao je Nikola iz Letovanića.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 



 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene