Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dinini prijatelji šokirani i u suzama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest o smrti Dina Dvornika proširila se u roku od nekoliko minuta. Splitski je pjevač bio omiljen među kolegama i prijateljima. Nitko na telefonu nije uspio suspregnuti suze.

Tužnu vijest potvrdio nam je Dinin brat Dean. 'Prije par mjeseci izgubio sam ćaću, sad i brata, a šta da vam kažem', rekao je vidno šokirani Dean.

Pročitajte i ovo Radoslav Tomić u 68. godini života Umro akademik Radoslav Tomić Slika nije dostupna U ZAGREBU Preminuo jezikolovac Radoslav Katičić, jedan od autora Deklaracije o nazivu i položaju hrvatskog književnog jezika

Prijatelj i kolega Marijan Ban tijekom telefonskog razgovora nije mogao suspregnuti suze i nevjericu. 'Jutros sam bio najsretniji čovjek na svijetu, a kad sam čuo postao sam najtužniji', rekao je kroz suze Marijan.

>> Preminuo Dino Dvornik (foto + video)

I Davor Gobac nije mogao puno reći. Kroz suze je samo potvrdio kako je čuo tužnu vijest.

Olivera Dragojevića vijest o smrti njegovog prijatelja i kolege zatekla je u lučici na povratku s Korčule. 'A šta da vam kažem, ne mogu vjerovati. U šoku sam i užasno se osjećam', rekao je Oliver. 

Iako je čuo prije nego smo ga nazvali Mladen Badovinac iz TBF-a kao da ni tada nije mogao vjerovati da je Dino zaista umro pa je još jednom tražio potvrdu; 'Ma je li to istina, što se dogodilo, znate li vi nešto više?'.

Tonči Huljić također nije štedio riječi hvale za svog kolegu. 'Na kraju smo pred bogom svi isti, ali Dino je zaista prerano otišao, a mogao je još jako puno dati', rekao je Huljić.

'Nadam se samo da je otišao na bolje mjesto', kaže Goran Karan te dodaje kako Dinu na žalost nikada nije uspio vratiti uslugu koju mu je napravio na početku karijere, snimio je Dino pjesmu s njim i njegovim, tada anonimnim bandom.

Danijeli i Elli Dvornik prvi je izrazio sućut glumac Ivica Vidović, koji je između ostalog bio veliki prijatelj Dinina oca Borisa Dvornika, a Dinu je poznavao od djetinjstva. Iz kuće je izašao na stražnji izlaz ne želeći davati izjave.

Šokirana je i Ivana Banfić koja je s Dinom snimala duet. 'Uživala sam u suradnji s njim, a i osim toga provela sam s njim i Danijelom jako puno ugodnog vremena. Bio je iznimno talentiran i zabavan čovjek', kaže Ivana.

'Jako sam tužna. Znamo da nije vodio uzoran život, ali je zaista bio velikan. Daš mu nekoliko žlica i lonce i on napravi glazbu. Ne znam što se dogodilo, ali sada to ionako nije ni bitno', rekla je Alka Vuica.

Pred stanom obitelji Dvornik okupilo se mnoštvo novinara, a neprestano dolaze i prijatelji obitelji.

Policajac koji sudjeluje u očevidu prenio je Danijelinu poruku kojom moli za razumijevanje, te poručuje kako će izjavu za medije dati sutra.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene