Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u centru Zagreba

U potresu im potpuno uništen auto, sad im se na novi opet srušili dijelovi zgrade: "Zar netko treba poginuti da se nešto poduzme?"

Zagrepčanki su nakon potresa oštećena dva automobila
Zagrepčanki su nakon potresa oštećena dva automobila DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Automobil u ulici Prilaz Djure Deželića Automobil u ulici Prilaz Djure Deželića Foto: DNEVNIK.hr/DNEVNIK.hr Šteta na automobilu u ulici Prilaz Djure Đeželića - 1 Šteta na automobilu u ulici Prilaz Djure Đeželića - 1 Foto: DNEVNIK.hr/DNEVNIK.hr Šteta na automobilu u ulici Prilaz Djure Đeželića - 2 Šteta na automobilu u ulici Prilaz Djure Đeželića - 2 Foto: DNEVNIK.hr/DNEVNIK.hr Sugovornici DNEVNIK.hr-a automobil je stradao i u potresu 22. ožujka - 3 Sugovornici DNEVNIK.hr-a automobil je stradao i u potresu 22. ožujka - 3 Foto: DNEVNIK.hr +2 Sugovornici DNEVNIK.hr-a automobil je stradao i u potresu 22. ožujka - 2 Galerija 1/7 >>
Stanovnica šireg centra Zagreba jutros je doznala da je automobil, koji je sa suprugom nabavila nakon što im je prijašnji potpuno uništen u potresu, oštećen. Na haubu automobila pali su dijelovi zgrade .

Stanarka zgrade u Prilazu Djure Deželića u širem centru Zagreba jutros je ostala u šoku nakon što joj je suprug otišao na posao i na parkiralištu pred zgradom pronašao njihov automobil prekriven žbukom i prašinom.

Pročitajte i ovo Obnova na Banovini Dugo je trebalo Zadnji dani života u kontejneru: Stanovnici Banovine napokon se vraćaju u svoje domove Potres kod Petrinje tlo ne miruje Potres kod Petrinje: "Grmljavina"

Fotografije automobila objavila je u Facebook grupi 'Potres u Zagrebu – Svi mi iz centra'.

Zagrepčanku smo kontaktirali te nam je rekla kako joj je ovo već drugi automobil koji je stradao na isti načini.

„Na dan kad je bio potres 22. ožujka potpuno nam je uništen automobil Renault Laguna. Kad smo prijavljivali štetu nakon potresa nije niti postojao obrazac za automobile, već samo za prijavu štete u stanovima. Uglavnom, dobili smo neki papir da nam je na autu 'totalka' i morali smo kupiti novi jer imamo dvoje male djece“, ispričala je u razgovoru za DNEVNIK.hr.

Na istom mjestu kod iste zgrade u ulici, kaže, jutros je oštećen drugi automobil.

„To je auto '98. godište i nastala je samo materijalna šteta. Nije nama do auta koliko do toga što postoji opasnost za sve koji ovuda prolaze… Tu je vrtić, ljekarna, ljudi ovuda šetaju s psima, moglo je nekome nešto pasti na glavu. Zar netko treba poginuti da se nešto poduzme?“, pita se i dodaje kako je zgrada u kojoj žive od statičara dobila zelenu naljepnicu nekoliko dana nakon potresa.

„Mislili smo da je sve u redu, što je palo, palo je, sada je sigurno…Ovo nas je šokiralo, što da je netko baš tad prolazio? Moja djeca ovuda hodaju, moji roditelji, drugi ljudi. Nadam se da će se napokon nešto početi mjenjati što se tiče sigurnosti građana“, rekla je i dodala da će štetu na automobilu vjerojatno prijaviti policiji.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene