Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Deša Mlikotin Tomić odbacila USKOK-ove sumnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Profesorica zagrebačkog Ekonomskog fakulteta Deša Mlikotin Tomić odbacila je danas pred istražnom sutkinjom zagrebačkog Županijskog suda USKOK-ove sumnje da je zlorabila položaj jer je na ispitu pustila dvojicu studenata koji su platili posrednicima.

'Deša Mlikotin Tomić iznijela je obranu i ostala pri svojim ranijim tvrdnjama da nije počinila djelo za koje ju se tereti', rekla je odvjetnica Jadranka Sloković, nakon polusatnog ispitivanja njezine branjenice kod istražne sutkinje Vande Senta. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nepravomoćna presuda Mlikotin Tomić 14 mjeseci zatvora: Žalit ću se do kraja Slika nije dostupna Indeks 3 U ponedjeljak presuda za korupciju na Ekonomskom fakultetu

>> Deša Mlikotin Tomić podnijela ostavku: 'Bila sam izložena najgorim uvredama'

Profesorica trgovačkog prava Deša Mlikotin-Tomić je među 67 osumnjičenih za korupciju na zagrebačkom Sveučilištu protiv kojih je prije 20-ak dana pokrenuta istraga u sklopu antikorupcijske akcije 'Indeks'.

Zbog tog slučaja ona je prošlog tjedna dala ostavku na dužnost predsjednice saborskog Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene